Aranyosi-estet szervez és ötleteket gyűjt a ComMedias Egyesület

2019. február 08. 18:54:22  nyomtatási kép
"Kíváncsiak vagyunk, mire kíváncsiak a vasváriak"

A ComMedias Egyesület nevében tisztelettel köszönjük a szervezetünket segítő vállalkozások és nézők támogatását - 2019-ben is azon leszünk, hogy tartalmas, izgalmas műsorokat szervezzünk a városlakóknak és a környéken élőknek. Szeretnénk felmérni, milyen jellegű programokra van igény, ezért kíváncsian várjuk a vasvári lakosok kulturális-szabadidős ötleteit, javaslatait, hogy olyan programokat tudjunk szervezni a városlakóknak, amelyek sok embert érdekelnek. 
Elsősorban olyan ötleteket várunk, amelyek a civil szervezet korlátozott anyagi lehetőségeihez mérten is megvalósíthatók. Kíváncsiak vagyunk, hogy az általunk elképzelt színházi produkciók érdeklik-e a nézőket, vagy valami egészen más jellegű programban gondolkodjunk-e. 
Várjuk az ötleteket, mit szeretnénk leginkább látni Vasváron: stand up comedy műsorokat, kabaréesteket, bűvészműsorokat, operett előadásokat, mulatós zenei produkciókat? Még több gyerekprogramot, családi műsort? Vagy esetleg valami teljesen más, különleges szabadidős tevékenységeket szervezzen-e a ComMedias Egyesület, amelyek messzire vihetik városunk jóhírét? Ilyen rendezvények lehetnek például: extrém futóverseny vagy biciklis bemutató szervezése, esetleg a város dimbes-dombos adottságait kihasználó "láda-derby", "őrülten száguldó járművek versenye"? 
Az ötleteket, javaslatokat 2019. március elsejéig kérjük elküldeni az egyesület commediasegyesulet@gmail.com e-mail címére. Köszönjük! 
Ugyanerre az e-mail címre várjuk a március 28-án, csütörtökön megrendezésre kerülő humorest jegyigényeit. A stand up comedy esten Magyarország egyik legnépszerűbb humoristája, a Karinthy-gyűrűs Aranyosi Péter fogja szórakoztatni a nézőket. A Showder Klub szupersztárja az önálló estjét hozza el Vasvárra, bővebb részletek a műsorral kapcsolatban a márciusi lapszámban olvashatók. 

Szép Bence, a ComMedias Egyesület elnöke

Köszönetnyilvánítás: hálásan köszönjük a segítséget a ComMedias Egyesület eddigi támogatóinak: a Castrum Ferreum Kft-nek, a Nagy Gáspár Kulturális Központnak, a PNH Kft-nek, a Csörnöc Gyöngye Étteremnek, Kaczor Zsolt Mihálynak, Vasvár Város Önkormányzatának és természetesen a város lakóinak! 

Program
2021. június 17. csütörtök
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)