PAVERPOL textildekor/szobrász nyári táborozás

2014. április 03. 00:00:00  nyomtatási kép
Felhívás PAVERPOL textildekor/szobrász nyári táborozásra

hobbi és művészeti kézműves alkotó tábor az újrahasznosítás jegyében általános iskolás,
9-14 éves korú gyermekek számára a szabadidő hasznos eltöltésére


Helyszín: Vasvár- Nagymákfai Erdei Iskola és Turistaház (9800 Vasvár, Nagymákfa u. 32.)
A tábor vezetője: Lőrincz Bernadett okleveles Paverpol textildekor/szobrász oktató
A tábor időtartama: 4 nap/ 3 éj 
Részvételi díj: 30.000.- Ft /fő/turnus. A részvételi díj tartalmazza a szállás, napi háromszori étkezés és a foglalkozásokhoz felhasznált paverpol anyagok árát, szakoktató díjazását.

1. turnus: 2014. június 16-19.
2. turnus: 2014. július 7-10.
3. turnus: 2014. július 14-17.

Maximális létszám turnusonként 18 fő. 

Megfelelő igény esetén további turnusok is indíthatók!
A tábor időjárástól független.
A turnusokra a jelentkezési határidő: 2014. május 15.
Jelentkezéskor a tábori költség 50 %-át előlegként be kell fizetni.


Tudnivalók az elhelyezésről:
Az Erdei Iskola és Turistaház az ország nyugati csücskében, az Őrségi Nemzeti Parkhoz közeli településen, Vasváron a Nagymákfa u. 32. szám alatt található. A csendes, nyugodt, falusias környezetben – „Natura 2000” természetvédelmi területen - erdőkhöz, mezőkhöz, madár- és állatvilághoz közel lévő létesítmény ideális helyszínül szolgál a táborozáshoz.
A gyermekek számára 4 hálószoba áll rendelkezésre, melyből 2 szoba 10-10 férőhelyes - szobánként 5 db fa emeletes ággyal, szekrényekkel, külön-külön két-két zuhanykabinos WC-s vizesblokkal -, továbbá 1 szoba 2, 1 szoba pedig 3 férőhellyel, zuhanykabinos fürdőszobákkal, a két ágyas szoba tévével felszerelt. 


A táborban folyó munkáról néhány gondolat:

A Paverpol egy forradalmian új hobbi és művészeti kreatív újdonság Magyarországon. Segítségével egyedi, hangulatos ajándék és dísztárgyakat lehet létrehozni. A tábor ideje alatt a gyermekek kis szekciókban sajátítják el a Paverpol technika alapjait, hogy egyéni, önálló alkotásaikkal térhessenek haza. 

A tábor fő vezető motívuma az újrahasznosítás. A "műveket" újrahasznosított anyagból készítjük el, így mélyítve el a környezettudatos életmódot.

Elsősorban olyan 9-14 életkorú fiatalok jelentkezését várjuk, akik szeretnék kipróbálni ezt az új technikát, azoknak, akiknek az alkotás ünnep, akik az elmélyült, kreatív időtöltésre vágynak egy tiszta levegőjű,  szép környezetben, és akik fogékonyak a művészetek és a kreativitást iránt, és szeretnének kalandozni  az alkotás adta lehetőségek tárházában, szabadjára engedhetik fantáziájukat, kreatív késztetésűek. Jelentkezését várjuk azoknak a gyermekeknek is akik "kétbalkezesnek" mondják magukat, hogy e technika kipróbálásával garantáltan áttörjék e hiedelmüket- hisz a paverpol kreatív művészet segítségével mindenki lehet művész!

Az alkotótábor fejleszti a kreativitást, hasznos szabadidő eltöltést eredményez, és szórakozási lehetőséget biztosít.
Ha van egy régi, kinőtt, megunt - esetleg - lyukas pólód, mely számodra kedves volt, hozd el magaddal a táborba, és készíts belőle tetszés szerinti tárgyat, melyre ezután is szívesen tekintesz rá! Hozhatsz egy számodra kedves fotót, családi képet, melyet üvegtechnikával szintén megörökíthetsz! Ha van porosodó kavicsod, kagylód, dobozkád, elszakadt ékszered, gyöngyöd, emlékkönyved, azokat se felejtsd otthon, felhasználhatod egy szép kivitelű faliképhez, vagy dísztárgyhoz! Abban is biztos lehetsz, hogy a táborban mindenkinek más és más kivitelezésű lesz az elkészített alkotása, azaz nem készül két egyforma senkinek sem! 
A táborral kapcsolatos részletesebb tájékoztatás a szallas@nagymakfa.hu és a vasvar@vasvar.hu elektronikus címeken, illetve telefonon a 06/30/309-2440-es számon a Nagymákfáért Egyesület elnökétől, Lakosi Teréztől kérhető. 
Egyesületünkről, Nagymákfa településrész életéről a folyamatosan frissülő www.nagymakfa.hu egyesületi honlapról is informálódhatnak  a Tisztelt Érdeklődők. 

A paverpol technikáról bővebben a www.facebok.com/paverpolszombathely, illetve a www.paverpol-hungary.hu oldalakon tájékozódhatnak.

Bízunk benne, hogy  sikerült felkelteni az érdeklődésüket, szeretettel várjuk a jelentkezőket!

NAGYMÁKFÁÉRT EGYESÜLETProgram
2021. június 17. csütörtök
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)