Javaslatokat, ajánlásokat vár a testület

2011. augusztus 23. 20:07:22  nyomtatási kép

Vasvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/1992./X.30./ számú rendelete alapján az október 23-i nemzeti ünnep alkalmából "Vasvár Város Díszpolgára" címet, "Vasvár Városért" érdemérmet, "Vasvár Város Önkormányzatának a közszolgálatért alapított Barabás István Díjat" valamint "A Városfejlesztésért" Díjat adományozhat.

"Vasvár Város Díszpolgára" cím adományozható azon személyek számára, akik a város, illetve a város lakossága érdekében gazdasági, kulturális vagy egyéb téren kifejtett kiemelkedő tevékenységükkel vagy életművükkel a várost tiszteletre méltóan szolgálják, vagy szolgálták.

A város fejlesztésében, gazdasági, tudományos, művészeti, kulturális életében vagy egyéb területen a közösség javára kifejtett eredményes tevékenység elismeréséül "Vasvár Városért" érdemérem adományozható.

Azon személyek és gazdasági szervezetek részére, akik a város fejlesztésében, gazdasági életében az önkormányzat és a lakosság javára kifejtett eredményes tevékenységet végeztek "A Városfejlesztésért" Díj adható.

"Vasvár Város Önkormányzatának a közszolgálatért alapított Barabás István Díja" azoknak a személyeknek, közösségeknek és csoportoknak adományozható, akik a város közoktatásáért, közművelődéséért, szociális munkájáért vagy vagyonvédelméért kiemelkedő eredményt értek el, munkájukkal közmegbecsülést szereztek, segítve ezzel a város egyes területeinek fejlődését, kiemelkedő szakmai munkájukkal kiérdemesültek az elismerésre, továbbá magatartásuk és életvitelük példamutató.

A díjak 2011. október 23-án, a nemzeti ünnep alkalmából kerülnek átadásra.

A díszpolgári cím, érdemérem, városfejlesztésért díj, Barabás István Díj adományozását kezdeményezheti bármely vasvári állandó lakos, társadalmi vagy gazdálkodó szervezet, intézmény.


Kérjük, hogy ez irányú ajánlásaikat írásban, indoklással együtt a Polgármesteri Hivatal Szervezési és Jogi Osztályára juttassák el 2011. szeptember 16-ig.
                        VASVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Program
2021. június 17. csütörtök
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)