Ballagás a Postaforgalmiban

2006-05-10 18:44:42


Vasváron a Béri Balogh Ádám Gimnázium, Posta- és Bankforgalmi Szakközépiskola diákjai május 6-án, délelőtt 10 órakor vettek búcsút az Alma Matertől.
A 28 fős A-osztályt Tóth Erika osztályfőnök vezette el a ballagásig, míg a 20 fős B-osztály Ódor Anna gondoskodásának köszönheti, hogy eljutott a gimnáziumi éveket lezáró ünnepélyes pillanatig. A ballagókat Bertók Gyöngyi igazgatónő ballagtatta.
A ballagó 48 diáknak május 6-án 10 órakor utoljára szólalt meg a csengő. ...Üres az osztály, nincs lakója már... énekelték a ballagási dalt megilletődve a végzősök, miközben végigjárták  az osztályokat. Az iskola udvarán sok száz szülő, barát, rokon várta őket.
A 11. B-osztály nevében Bodó Rita búcsúzott, majd Szecsődi Renáta Váci Mihály versének refrénje visszhangzott: Még nem elég...
Az igazgatónő, Bertók Gyöngyi tanárnő felidézte az iskolai éveket, sikert kívánt további életükhöz, a legközelebbi megmérettetéshez, az érettségihez.
Majd Varga Viktória, Csiszár Eszter végzősök búcsúztak osztálytársaiktól, az iskola diákjaitól és tanáraiktól. A végzősöktől a 11. osztályosok vették át az iskola zászlaját, majd a 48 diák és a sok száz vendég a ballagási virágok erdejében egy nagy ünnepi nyüzsgéssé alakult át. Az osztályokból a ballagás háromnegyed órájára az élet, a megszokott zsivaj, a középiskola udvarára költözött.