Tegyünk Seba Atya maradásáért

2019. szeptember 04. 18:29:49  nyomtatási kép
Tisztelt Vasváriak!


Vasárnap a délelőtti szentmise végén döbbenettel hallgattuk Seba Atya utolsó gondolatait. Az ott hallottak és a búcsúzás sokunkat mélyen megérintett.
Az elmúlt pár napban sokan megkerestek személyesen és telefonon, hogy valamit tegyünk Seba Atya itt maradásáért és azért, hogy folytathassa közösségünkért vívott áldozatos munkáját.

Seba Atya vezetésével a város lelki közössége - vallását gyakorló és kevésbé gyakorló egyaránt - újra aktívvá vált több évtized után. Munkájának eredményeként új közösségek alakultak, imacsoportok, hittantáborok szerveződtek. Felnőtt megtérők sokasága bizonyítja az Atya elhivatottságát. Mindenki felé nyitott, vidám személyisége rendkívül népszerűvé tette a város lakói között, közelebb hozva őket a keresztény hithez.

Úgy gondolom, hogy valóban tennünk kell valamit!

A mai nappal aláírásgyűjtésbe kezdünk, Seba Atyáért!

Az aláíróívek elérhetőek a főtér több pontján is: a Polgármesteri Hivatal portáján, a Schrammer Divatáru boltban, a Vasboltban (további helyek jelentkezését szívesen vesszük). Aktivisták  a városban és az egyházközség területén is elkezdik az aláírásgyűjtést.

Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy aki egyetért a kezdeményezéssel, az aláírásával támogassa közös célunkat.

A nem építő, esetlegesen provokatív hozzászólásokat kérem mellőzzék, mert most közös, egységes összefogásra van szükség, hogy akciónk sikeres legyen.


Tisztelettel: Tóth Balázs polgármester

Program
2021. április 16. péntek
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)