A Nagy Gáspár Kulturális Központ programjai

2017. november 02. 19:44:36  nyomtatási kép
November 3-án, 19 órakor A három missziós nővérrel: Anna SSpS nővérrel, Blandina SSpS nővérrel, Klára SSpS nővérrel hallható, látható beszélgetés. 
Szervező: Vasvári Tűzoltóság, támogató: NGKK.

November 4-én Hegyháti Toborzó

November 10-én, 19 órakor 2in1 - KÖZKÍVÁNATRA - Stand Up Comedy és Bűvészműsor Szikra László humorista és Molnár Zoltán bűvész közreműködésével!
Támogató: NGKK

November 23-án, 10.00 és 14.30 óra között Gyermek Színházi Bérlet
Griff Bábszínház - Zalaegerszeg
Matt Haig mesemotívumait felhasználva írta: Lendvai Zoltán
A fiú, akit Karácsonynak hívtak
Elmesélem neked Karácsony apó életének igaz történetét. Lehet, hogy te nem is Karácsony apónak ismered, hanem úgy, hogy Mikulás, Télapó vagy úgy, hogy a Nagyhasú Idegen, aki rénszarvasokkal társalog és ajándékot hoz. Ha kobold volnál, Karácsony apónak neveznéd, az biztos. De bárhogy hívd is, a lényeg, hogy ismered. Pedig volt idő, amikor még csak nem is hallott róla senki. Akkoriban ő egy Nikolas nevű kisfiú volt, aki Finnország közepén élt és semmi köze nem volt semmilyen csodához azon kívül, hogy hitt bennük. Gyerek volt, aki szerette a meséket, és csupán egyetlen játéka volt, egy répából farigcsált baba. Nikolas élete egy nap azonban megváltozott. Várták a kalandok. Egészen elképesztő kalandok!Kalandra hívunk mi is, hogy ismerd meg Karácsony apó életének igaz történetét. Persze, csak ha hiszel a csodákban!
November 24-én táncházi sorozat folytatódik vidéki helyszínnel.
November 26-án VasVárnapi Matiné 10.30 órakor- Csukárdi Sándor: Vadvacsorák /La Fontaine meséi nyomán/

November közepéig látogatható a "Viszák Vasban"című kiállítás a Castrum Galérián. 
Hírek:
Újabb pályázatot adott be az intézmény a Nemzeti Kulturális Alaphoz a jövő évi rendezvényekhez kapcsolódóan.
Népművészeti táborra
Színi Fesztivál nemzetközi kapcsolatok fejlesztésére
Mintaprojektre pályázott a Cselekvő Közösségek nagy projektben.
Az ősz folyamán 11 pályázatot készített az intézmény, melyeknek az eredményei december végére várhatók. Szakmai tanácsolat adtunk az 1000 fő alatti települések pályázatainak készítéséhez.

Seba Atya segítségével közvetlen (telefonos) kapcsolatba léptünk a Ghánai Kekeli Népi hagyományőrző színházi csoporttal a jövő évi fesztiválra való meghívást előkészítése ügyében.

A 30 éves Játékszín Püspökmolnáriban játssza 2017.nov.11-én este a Kisfaludy, avagy életképek Kámból a mának című darabot. Közben folynak a próbák egy új darabbal aminek a bemutatója 2018. februárban lesz.

Program
2021. február 24. szerda
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)