Edzőtábor a közösségépítés jegyében

2012. augusztus 25. 17:32:25  nyomtatási kép

Pados Tibor edzői és szervező munkájának köszönhetően mára már hagyomány a VVSE labdarúgó szakosztályának U-13-as tábora. A korosztály futballistái ezúttal augusztus hosszú hétvégéjén vették birtokba a sportpályát és annak környékét.

Az egyesület legfiatalabb, bajnokságban szereplő csapata a 2011/2012-es szezont második helyen zárta 84-17-es gólarány mutatóval. Pados Tibor, aki négy esztendeje foglalkozik a korosztállyal, bízik a jó folytatásban. Mint mondta: a kitűzött cél az aranyérem, de a jelenlegi pozíció megtartása, vagyis az első három hely valamelyikének megszerzése is örömmel töltené el.

– Ennek jegyében a tábor jó lehetőség a felkészülésre, de mint minden évben, ezúttal is túlmutat azon. Az edzések mellett ugyanis nagy hangsúlyt kap a közösség fejlesztése, a csapatépítés, hiszen a pályán is sokat segíthet majd az együtt megélt élmények közösségkovácsoló ereje – mondja az edző.

A csapat tagjai (Ambrus Bence, Elekes Márk, Gampel Dániel, Gampel Domonkos, Frigy Balázs, Görcsi Dávid, Horváth Attila, Horváth Patrik, Hőbér Bence, Kovács Kristóf – kapus, Kovács Levente – kapus, Koroknai Krisztofer, Márton Balázs, Németh Raul, Pálla Zsombor, Papp Krisztián, Réfi Erik, Smolczer Bálint, Varga Armand, Varga Ádám, Varga Dávid, Vincze Balázs, Vincze Kornél) a sátortábor napjait játékkal, edzéssel, strandolással és közös meccsnézéssel töltötték el, szombaton pedig a felkészülés jegyében a Haladás gárdáját fogadták edzőmérkőzésre. Emellett idén is nagy sikere volt az immár hagyományos szülő-gyermek mérkőzésnek, s természetesen az esi tábortűz körüli beszélgetések hangulata is még közelebb hozta a csapattagokat.

Pados Tibor hozzátette: a tábor létrejöttéért köszönettel tartoznak a szülőknek, akik nemcsak a szervezésben nyújtottak nagy segítséget, hanem a gyerekek ellátását is biztosították a hétvége napjai alatt. –vv–

Program
2021. február 25. csütörtök
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)