Vas Megyei Nyugdíjas Énekkarok X. Találkozója

2012. június 05. 20:16:57  nyomtatási kép

Városunk ismét egy rangos, nagyszabású rendezvénynek ad helyet.

2012. június 16-án, szombaton 14 órai kezdettel kerül megrendezésre a Nagy Gáspár Kulturális Központban

a

Vas Megyei Nyugdíjas Énekkarok X. Találkozója.


Az eddigi években mindig más- más település fogadta be a rendezvényt. A jubileumi találkozó megszervezésére a Nagy Gáspár Kulturális Központ Őszirózsa Népdalköre vállalkozott. 2008.évben Vasvár volt már házigazdája ennek a rendezvénynek. A dalosok szívesen jönnek Vasvárra, élvezik a város szépségeit, vendégszeretetét. A X. Jubileumi Találkozó egy örömteli találkozás, egy öröméneklés lehetőségét kínálja a fellépőknek és a nézőközönségnek is. Vasváron az önkormányzat, a civil szervezetek, az intézmények mindig nagyrabecsüléssel fordultak a tevékeny az időskorúakhoz.

A találkozón fellépő nyugdíjas csoportok mindig aktívan kivették részüket a településeik és Vas Megye kulturális életének fenntartásában, továbbéltetésében. Valamennyi fellépő csoport lelkes amatőrökből áll, munkájuk mögött rengeteg gyakorlás, s az összetartozás lelkesítő ereje áll. Az idő múlásával számtalan testi, lelki gond nyomasztja őket, ezek a találkozások nekik gyógyírt, s egyben a fiatalabb generációknak követendő példát is adnak a közösségi munkáról.

Nagy örömünkre szolgálna, ha minél többen meghallgatnák, megnéznék ezeket a csoportokat. Az Ő fizetségük a nézők tapsa, érdeklődése.

A találkozóra a belépő díj egy szerény 300 Ft. Ezt az összeget a szervezők és a fellépők egy további nemes cél érdekében továbbadják a Nagy Gáspár Alapítvány részére. Az alapítvány kuratóriumának tagja városunk polgármestere Kovács Tilda asszony és Gergye Rezső, a Nagy Gáspár Kulturális Központ igazgatója.

Akiknek a találkozó időpontjában nincs szabadidejük, s nem tudnak személyesen jelen lenni, alkalmuk van a támogatói jegyet a kulturális központban megvásárolni, elsősorban a pénztári órákban.

Június 12 kedd, 09-12 óra között.

Június 14 csütörtök 11-12 és 16-17 óra között.

Jegyek a találkozó idején is vásárolhatók.


Kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint szíveskedjék jelenlétével, vagy támogatói jegy vásárlásával megerősíteni, hogy Vasvár városa, és annak polgárai minden időben a „jó ügyek” támogatói!

Szeretettel várjuk, s a támogatását tisztelettel köszönjük!

Program
2019. december 11. szerda
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
13
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
31
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)