3. Vasvári Gyermek és Ifjúsági Nap

2007. június 12. 11:52:11  nyomtatási kép

Immár harmadik alkalommal rendezte meg a város a Vasvári Gyermek és Ifjúsági Napot. A tavalyinál is nagyobb érdeklődés kísérte a programokat - tudtuk meg Sejberné Szabó Marianntól, akik a kezdetektől a főszervezője a rendezvénynek. A szakközépiskolától a parkolón, a fürdőn keresztül, egészen a Csónakázó tóig találhatott a közönség magának elfoglaltságot. A fürdő területén felállított színpadon pörögtek-forogtak, izegtek-mozogtak vagy éppen doboltak-zenéltek a fellépők, akiket nemcsak a padokról, hanem a medencéből is csodálhattak az érdeklődők.
A kicsik ugrálhattak és csúszdázhattak kedvükre a légvárban és az óriáscsúszdában, a nagyobbak quad-motorozhattak. Aki akart, lovagolhatott, sétakocsikázhatott, íjászkodhatott. Az érdeklődők megtekinthették belülről is a mentő-, a rendőr- és a tűzoltóautókat is. A közönséget elkápráztatta a modellező bemutató és a körmendi Csupati kutyaiskola bemutatója. A szombathelyi LOGO-mobil Ifjúsági Szolgálat mobil eszközeit, mini ping-pongasztalát, sport eszközeit, a számítógépet sok érdeklődő gyerek és felnőtt felkereste.
A rendezvényhez kapcsolódott "Szívprogram" keretében egy sátorban egészséges táplálékokat, gyümölcsöket kaphattak a gyerekek és felnőttek, megmérethették vérnyomásukat, vércukorszintjüket is.
A körmendi ÁNTSZ is segítette a rendezvényt, 1 táska parlagfűért könyvutalványt és más jutalmat kaphattak a gyűjtők, ahogy a legszebb aszfaltrajzokért is.
Az állatszépség- és ügyességi versenyre sok-sok kutyatulajdonos nevezett.
A fürdőt egész nap ingyen használhatták e napon a gyerekek.
Köszönet a fellépőknek (a néptáncosoknak, az Akvamarin táncegyüttesnek, a gersekaráti kötélugróknak, a karatésoknak, a Rolling Rock és Nemesvári Zsolt zenekarának), a sok-sok segítőnek, a modellező Horváth Lászlónak, Kárpáti Zoltánnak, az alsóújlaki Wagner úrnak és családjának, Szilvágyi Zsoltnak és családjának, Simon Csabának és családjának, az óvónőknek: Kovács Lászlónénak, Bíróné Zugonics Gyöngyinek, Müller Tibornénak, Fülöpné Dormán Gizinek, a tanítónőknek: Török Ildikónak, Papp Zsuzsának, Süle Erikának, Kovácsné Németh Editnek, Botfa Istvánnénak, a mentősöknek, a rendőröknek, Németh Lászlónak és a tűzoltóknak, Pusztai Antalnak és a polgárőröknek, Biczó Péternek és "kutyás-csapatának", Sejber Mihálynak, az "Egészségsátorban" közreműködő Kovács Tilda alpolgármesterasszonynak és Füzi Andreának, Némethné Mészáros Irénnek a körmendi ÁNTSZ egészséggondozójának, s mindazoknak, akik hozzájárultak a 3. Vasvári Gyermek és Ifjúsági Nap létrejöttéhez. Köszönet nekik!

A rendezvény támogatói voltak: Vasvár Város Önkormányzata, Vasvári Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, Vas-Vár Örökség Népfőiskola, Vas Megye Önkormányzata, ÁNTSZ Körmend

Program
2020. szeptember 26. szombat
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
27
28
29
30
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)