Gördeszka-pályát avattak

2006. április 07. 13:58:39  nyomtatási kép

Vasváron április 6-án, csütörtökön délután a Postaforgalmi Szakközépiskola udvarán, a diáknapi programok keretében avatták fel a város Skate, vagyis görkorcsoja pályáját.
Az ötlet Kovács Tilda alpolgármestertől származik, aki úgy vélekedett, hogy a városban az extrém skate-sportot kedvelőknek olyan lehetőséget kell teremteni egy korszerű pálya megépítésével, amely lehetőséget ad a sportolásra, a szabadidő hasznos eltöltésére, ám a város főterét megkíméli a pusztulástól. Az avatóünnepségig ugyanis e sport kedvelői a város főterét nyüstölték és rongálták nagy előszeretettel. A beruházás 4 millió  forintba került, ezt az összeget pályázati pénzből, önkormányzati erőből és jelentős szponzori kör támogatásával sikerült előteremteni. A támogatók köre: Vsvár Város Önkormányzata, Vasvár és Vidéke ÁFÉSZ, Vasép Lakatos Kft., Cserép József vasvári vállalkozó, Rezimix Kft., Swietelsky Kft. Vasvár, Savaria Takarék Bank.
A nemzetiszínű szalagot a város polgármestere és a diákok feszítették ki, majd a középiskola diákjai átvágták a nemzetiszínű szalagot, s egy-egy darabbal megajándékozták a szponzorokat, Sipos Tompa Jánost, Tóth Istvánt, Cserép Józsefet, Nikl Gábort.
 Az avatóünnepségen bemutatót tartott a szombathelyi Puskás DSE Enzo TEam csapata, Baán Jenő tanár közreműködésével. A lelkes skate-csoport tagjai: Ecker Péter tanár, Ferencz Péter főiskolai hallgató, Baranyai Zoltán, Varga Ádám, Kovács Balázs, Tóth Ferenc és két gördeszkás; Standy Krisztián és Gál Attila.   A bemutató végén a csoport és a támogatók közösen fotózkodtak.

Program
2021. február 25. csütörtök
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)