ŐSZI ELSŐKÉNT, TAVASZRA VÁRVA

2006. február 03. 20:54:41  nyomtatási kép

Az NB II-es Közút Vasvár női kézilabda csapat hat éve szerepel a magyar élvonalban. Az együttes őszi bajnokként várja a tavaszt. A szurkolók körében népszerű gárda a téli időszakban heti háromszori alapozó edzéssel készül a tavaszra.
A Vasvári VSE kézilabda szakosztályát Nagy Ferenc vezeti, Fancsali Ferenc edző lelkes és hozzáértő munkájának, valamint a helyi összefogásnak köszönhetően, 2006-ban is sikeresen kívánnak részt venni a bajnokság tavaszi pontvadászatában.
A tél folyamán senki nem távozott, új játékost pillanatnyilag nem várnak a Vasi Hegyhát szívébe. Változás csupán annyi történt az őszi záráshoz képest, hogy az ifjúsági csapat edzéseit is Fancsali Ferenc edző vezeti.
Kupák, felkészülési tornák: Az együttes februárban két tornán indul. Február 11-én Szombathelyen a Tanárképző  rendezésében 5 NB I-es csapat, a Marcali, Nagyatád, Nagykanizsa, Veszprém, Tanárképző Szombathely társaságában lépnek pályára, majd a téli felkészülés és formába hozás jegyében február 18-án Hévízen próbálnak szerencsét egy négycsapatos tornán.
Nagy Ferenc szakosztály vezető: A csapat kitűnően szerepelt a bajnokság őszi szakaszában, miként az egész 2005-ös esztendőben. A Magyar Kupában is remekül helytálltak, akkor csak a későbbi kupagyőztes, NB I-es Győri ETO női kézilabda csapatának sikerült a Közút Vasvár menetelését megállítani. A csapatnak nincsen bajnoknyerési kényszere, ám a szurkolók és a szakosztály vezetése, a város is dobogóra várja a lányokat. (lásd: Közút Vasvár képgaléria)
Fancsali Ferenc edző: Az őszi szezont követően a csapat nehezen rázódott össze, a kemény alapozó edzés ritmusát nehezen találta meg. Mivel mindenki dolgozik, ezért csal heti 2 edzéssel készülünk a tavaszi rajtra. Ezt kevésnek tartom, jó lenne a heti 3 alkalommal edzeni, ám a szükség törvényt bont, a munka mellett a lányok nem tudják vállalni a heti háromszori edzést. A bajnokság március 4-én kezdődik, a szombathelyi és hévízi tornák mellett hétközi mérkőzéseket kötöttünk le, felváltva Zalaegerszegre és Szombathelyre utazunk, s szeretnénk minél jobban formába lendülni.
A minimális cél a harmadik hely. Remélem nem szerénytelenség, ha azt mondom, szeretnénk bajnokságot nyerni. Ebben a munkában a csapat minden tagja partner.

Program
2021. február 28. vasárnap
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)