Vonzó látnivalókat kináInak

2005. február 23. 16:10:49  nyomtatási kép


 

Hegyháti turisztikai projekt

A Hegyháton végsõ állomásához érkezett a Marco Polo vendégváró turisztikai program. A hónap végén befejezõdõ projekt lényege, mint már korábban is hírt adtunk róla, hogy három térségre vonatkozó turisztikai kínálatot gyûjtöttek folyamatosan és naprakészen a szervezõk. A megrendelõk interneten tájékozódhattak, majd a túrák legkisebb részleteirõl, valamint a világháló segítségével foglalhatják le a helyeket is.
A Vasi Hegyhát Területfejlesztési Önkormányzati Társulás szervezésében a túrák létrehozására vonatkozó képzés indult el tavaly áprilisban és májusban Vasváron. A témák között egyebek mellett a Hegyhát turisztikai helyzete, a térségre jellemzõ ágazatok köre és a helyi turisztikai termékek minõségi és mennyiségi fejlesztésének lehetõségei szerepeltek, valamint szó esett a fenntartható turizmus és protokolláris tudnivalókról. A komplex képzésen az elmélet mellett gyakorlati tapasztalatcserén is részt vettek a hallgatók.
A tananyagban szerepelt a Marco Polo Vendégváróhoz szükséges szoftverhasználati alapok elsajátítása, és a vendégváró honlap megismerése.
A honlap turisztikai kínálata, az egységes túraajánlatokkal való feltöltés a hónap végéig történik meg. 100 résztvevõ kap lehetõséget, hogy ingyen felkerülhessen a program honlapjára, és kínálja a világhálón három kistérség, köztük a Hegyhát vonzó turisztikai látnivalóit.

pam
Rábavidék
XVI. évfolyam 3. szám

Marco Polo Vendégváró honlapja>>>
Program
2021. február 24. szerda
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)