Kiépült az új csillagpontos

2005. február 14. 22:10:10  nyomtatási kép


Örömmel tájékoztatjuk, hogy kiépítésre került Vasvár város csillagpontos kábelteleví­ziós rendszere. Vasvár, Zsidófölde, Szentmi-hályfalva városrészekben egyaránt igénybe vehetõ az új antenna hálózat, amelyen színvo­nalas műsorok gazdag kínálata található. 47 televízió-csatorna és 8 rádiócsatorna garantál­ja az igényes szórakozást. Elõfizetõink három programcsomag (Alap, Bõvített, Családi) kö­zül választhatnak a legkedveltebb tévécsator­nák műsoraiból, hogy a család valamennyi tagja megtalálja az érdeklõdési körének legin­kább megfelelõt akár a nap 24 órájában.

Felhívjuk szíves figyelmüket azoknak, akik szeretnének csatlakozni kábeltelevízió hálózatunkhoz, kérjük, jelezzék igényüket Ügyfélszolgálati Irodánkban Petõfi u. 14. alatt (Idõsek Otthona). A hálózatfejlesztési díj befi­zetésére kamatmentes részletfizetési kedvez­ményt biztosítunk. Célunk, hogy kellemeseb­bé tegyük a televíziózás élményét a már meg­lévõ és leendõ elõfizetõink számára egyaránt.

A kábeltelevízió hálózaton lehetõség nyí­lik, hogy otthonában élvezhesse a ZELKA Rt. nagy sebességű, szélessávú Internet szolgál­tatását is. A ZELKANet Internet kapcsolat során a számítógéphez csatlakoztatott kábelmodem segítségével, a kábeltévé hálózatán keresztül éri el a világhálót. A ZELKA Rt. szakemberei otthonában installálják az Internet szolgáltatást, havi fix díj ellenében folyamatosan szörfölhet akár napi 24 órán ke­resztül telefonköltség nélkül. A kábeltévén való internetezés kiemelkedõen nagy sebes­sége mellett további elõnye, hogy nem terhe­li a telefonvonalat és internetezés közben csa­ládja továbbra is zavartalanul nézheti a televí­ziót. A szélessávú technológiának köszönhe­tõen, az analóg telefonvonalon elérhetõ letöl­tési sebesség többszörösével juthat egységnyi idõn belül lényegesen több információhoz. Kérjük, látogasson el a www.zelkanet.hu honlapunkra!

Bízunk benne, hogy a ZelkaNet által nyúj­tott lehetõségeket mind munkájában, mind szabadidõs tevékenysége során megelégedés­sel fogja használni. Reméljük, hamarosan az elõfizetõink között köszönthetjük Önt is!

Érdeklõdni és jelentkezni lehet Vasvár Ügyfélszolgálati Irodában, Petõfi u. 14., vagy a 94/370-598 telefonszámon.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk Önnek és kedves családjának!

Üdvözlettel: ZELKA Rt.

Program
2021. február 26. péntek
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)