Erdészeti labdarúgótorna

2004. november 09. 12:12:57  nyomtatási kép


Csaknem egy évtizedes hagyomány ez évi színhelye volt október 23-án az általános iskola sportcsarnoka. Vasvári helyszínnel másodízben került megrendezésre a Szombathelyi Erdészeti Rt. kispályás labdarúgótornája. A eseményre öt csapat nevezett; szombathelyi, sárvári, szentgotthárdi és a vasvári igazgatóság csapatain kívül az Állami Erdészeti Szolgálat csapata is részt vett.
A körmérkõzés formájában lebonyolított torna a sportszerűség és barátiasság jegyében zajlott. Az elején még robbanékony és gyors játék az idõ múlásával kissé megszelídült, megfontolt nívós játékká formálódott. A játékvezetõk: Sipos Sándor és Varga Sándor magabiztosságukkal és pártatlanságukkal kivívták a csapatok rokonszenvét. A hosszú és fárasztó nap a következõ eredményeket hozta:
Elsõ helyen végzett Sárvár csapata. Második helyezést ért el az Állami Erdészeti Szolgálat, harmadik helyezést a Szentgotthárdi Igazgatóság, negyediket a Szombathelyi Igazgatóság és Központ közös csapata. Vasvár a házigazdának
kijáró ötödik helyen végzett. A legjobb kapus címet Doktor Tibor (Vasvár), a legjobb mezõnyjátékosnak járó elismerést Kutas Lajos (Szentgotthárd), a gólkirály címet Haszó Roland (Állami Erdészeti Szolgálat) érdemelte ki.
A koradélutánba csúszó ebédet baráti beszélgetés követte. A másnapot, vasárnapot az apróbb sérülések kezelése és az izomláz elmulasztása töltötte ki.
A képen a vasvári csapatot és egy szombathelyi akciót láthatunk.

Laki László

Program
2021. február 28. vasárnap
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)