adattárak idegenforgalom szálláshelyek
Csutora Vendégház   

Vasvár-Nagymákfa Erdei Iskola és Turistaház

Nagymákfáért Egyesület

Vasvár, Nagymákfa u. 32.

Tel.: 30/309-2440

 

Ajánlat erdei iskolára, táborra, osztálykirándulásra


 Szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani erdei iskolai programra, táborra, osztálykirándulásra a Nagymákfáért Egyesület működtetésében lévő Erdei Iskolát és Turistaházat, mely az ország nyugati csücskében, Vasváron a Nagymákfa u. 32. szám alatt található. A „Natura 2000” természetvédelmi terület szomszédságában - erdőkhöz, mezőkhöz, madár- és állatvilághoz közeli, csendes, nyugodt, falusias környezetben – lévő létesítmény április 15-től október 15-ig tart nyitva.

 Egyesületünk az Önök erdei iskolai szakmai, természetismereti terepi programjának sikeres megvalósítását az alábbiakkal tudja segíteni: a ház körül élő állatok (lovak, szarvasmarhák, baromfifélék) megismeréséhez „parasztudvar-látogatás” megszervezésével, a Rába völgye, a Csörnöc patak ártere és a településrészt övező erdők gazdag állat- és növényvilágának bemutatásával, helyismerettel rendelkező vadász túravezetésével, illetve kézműves foglalkozás lebonyolításával. Előzetesen jelzett igény esetén népi hangszerek bemutatását, népzenei előadásokat is szervezünk.

 Épületünk kiválóan alkalmas nyári tábor (tánctábor, kézműves tábor, kerékpáros tábor, nyelvi tábor, stb.) lebonyolítására is. Az Önök igényéhez igazodva egyesületünk teljes körűen megszervezi a nyári tábor étkeztetéssel kapcsolatos részét.

 Osztálykirándulás programjának (városnézés, stb.) szervezéséhez is segítséget tudunk nyújtani.

 A csoport előzetesen jelzett igényére mikrohullámú internetet (wifi) tudunk biztosítani. Kérésre a szolgáltatást módunkban áll korlátozni.


 Elhelyezés (25 fő számára)


Az elszállásolásra 4 hálószoba áll rendelkezésre.

2 db 10 férőhelyes szoba, szobánként 5 db fa emeletes ággyal, szekrényekkel. Mindkét szobához külön-külön két-két zuhanykabinos WC-s vizesblokk tartozik.

1 szoba 2 ággyal, zuhanykabinos fürdőszobával, tévével.

1 szoba pedig 3 férőhellyel, zuhanykabinos fürdőszobával.

Az étkeztetésre, a programok megtartására az épület 60 m2 nagyságú közösségi terme kiválóan alkalmas.

Az ellátást szolgálja a hűtővel, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, edényzettel, felszerelt tálalókonyha.


 Étkeztetés:

Reggeli: Vendéglátóhelyről történő kiszállítással, de önellátással is megoldható, ez esetben helyi termelőtől vásárolhatók friss termékek.

Ebéd: vendéglátóhelyről történő kiszállítással, vagy önellátással.

Vacsora: Vendéglátóhelyről történő kiszállítással vagy önellátással.


 Árak

Szállás

(ágyneműhuzat biztosítása mellett)           2.000.- Ft/fő/éj

(saját ágyneműhuzat, hálózsák esetén)     1.700.- Ft/fő/éj 

 Étkeztetés:

Ebéd és vacsora ára kb. 1.800.- Ft/fő.

Reggeli: amennyiben a csoport az önellátással megoldott reggelihez helyi terméket is kíván felhasználni, annak áráról az őstermelővel, vállalkozóval kell egyeztetnie. (Természetesen ezekben az egyeztetésekben segítséget nyújtunk.)

 Az ajánlattal kapcsolatos részletesebb tájékoztatás a szallas@nagymakfa.hu és a vasvar@vasvar.hu elektronikus címeken, illetve telefonon a 06/30/309-2440-es számon Lakosi Teréztől kérhető.

 Egyesületünkről, Vasvárról, Nagymákfa településrész jelenéről, múltjáról a folyamatosan frissülő www.nagymakfa.hu egyesületi honlapról, valamint Vasvár város honlapjáról, a www.vasvar.hu címen is tájékozódhatnak a Tisztelt Érdeklődők, Leendő Vendégeink!

 Bízunk abban, hogy ajánlatunkkal felkeltettük érdeklődésüket, s a jövőben vendégeink között köszönthetjük Önöket!

 

NAGYMÁKFÁÉRT EGYESÜLET

Program
2019. február 22. péntek
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
18
19
20
21
24
25
26
27
28
Időjárás
11 órakor Vasváron
8.9
79 %
páratartalom
Szél:
5.8 m/s

Forrás: met.hu
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)