Irodabemutatás

2020. július 30. 17:01:52  nyomtatási kép

A Dél-vas megyei gazdaság- és foglalkoztatás-fejlesztési együttműködés a helyi gazdaságfejlesztés szolgálatában

projekt azonosító: top-5.1.2-15-vs1-2016-00001

A projekt kedvezményezettje Vasvár Város Önkormányzata.

Regionális  sajtóeseményen mutatták be a kis-, és középvállalkozókat segítő iroda munkáját

Július közepén  regionális sajtóesemény keretében mutatták be a szombathelyi Back Office+ Iroda munkáját, amely vasvári, hegyháti kis-, és középvállalkozások munkáját is támogathatja. 

A Back Office+ Iroda próbahetének keretében megszervezett nyilvános sajtóeseményen

az iroda interaktív keretek között  mutatta be a kis-és középvállalkozások számára nyújtott széles körű és innovatív szolgáltatásait. A sajtóesemény alkalmával a résztvevők betekintést nyerhettek a co-working világába és kipróbálhatták az irodaház korszerű közösségi munkatereit az  iroda szombathelyi, Lőportár u. 7/A szám alatti épületében.  A sajtóesemény célja az volt, hogy szélesebb körben is megismertessék jövőbeli ügyfeleikkel az irodaház által nyújtott innovatív szolgáltatásokat. Az iroda a legkorszerűbb szolgáltatásokkal, üzleti megoldásokkal segíti a kezdő, kis-és középvállalkozásokat. Felkészült szakemberek, üzleti környezetben várják mindazon vállalkozások képviselőit, akik a hétköznapi feladatok sűrűjében megoldást keresnek az adminisztratív és az ügyviteli-pénzügyi ügyintézések lebonyolításában. Az iroda fő üzenete a kis és középvállalkozók számára egy mondatban is összefoglalható: „Építsd a vállalkozásod, a hátországot mi adjuk hozzá, hogy legyen időd megélni a sikereidet.” A mottó mindent elárul az innovatív iroda létrehozásának céljáról, hasznosságáról.

A Back Office+ csomagajánlataival lehetőség nyílik arra, hogy egy cég valóban csak azt a szolgáltatást vegye igénybe, amire ténylegesen szüksége van, óradíj alapú elszámolással. Az irodaház teret ad megbeszélések, tárgyalások, előadások, workshopok megtartására. A coworking, azaz közösségi terekben pedig szabadon végezhetik az irodába betérő vendégek a napi feladataikat. Így nem kell jelentős összegeket irodabérlésre fordítania a vállalkozásoknak. Az irodahelyiségek a kor elvárásainak megfelelőek, minden igényt kielégítő infrastruktúrával felszereltek. A Back Office+ iroda potenciális lehetőséget tartogathat a közösségi terekben végzett munka során rövid-és hosszútávú üzleti kapcsolatok kialakítására. Az irodaház kávézóval is rendelkezik. Rendezvények alkalmával -igény esetén catering szolgáltatást is tudnak biztosítani. A Back Office+ Irodában elérhető szolgáltatásokat sorolva először a terekből adódó lehetőségeket érdemes számba venni. Az előbb említett coworking irodák mellett van lehetőség tárgyalóbérlésre. Workshop-helyszíneként, rendezvényteremként is érdemes gondolkodni a komplexum kínálatának igénybe vételénél, amiben, ahogy korábban is említettük, kávézó is található.  A szolgáltatások közül meghatározó az adminisztrációs szolgáltatások kínálata.

A Back Office + Iroda titkársági és irodai feladatok ellátását, felhőtárhely-szolgáltatást, call center, székhelyszolgáltatást, vállalkozói csomagajánlatokat is kínál a szolgáltatásokat igénybe vevők számára. A Back Office + iroda pénzügyi-ügyviteli szolgáltatásokat szintén nyújthat a kis-, és középvállalkozók számára. Ezek között pénzügyi adminisztrációban, pénzügyi tervezés támogatásában és döntés előkészítésben, pályázatfigyelésben, pályázatírásban, ügyintézésben tudnak segíteni. A szolgáltatáskínálati palettán a webshopoffice is szerepel: webshop karbantartásban, ügyfélszolgálatban, pénzügyi adminisztrációban ugyancsak tudnak segíteni ügyfeleiknek.

A cégfejlesztés szintén ott szerepel a szolgáltatások közt. Cégdiagnosztika, tréningek, képzések, tervezés, tanácsadás, piackutatás segítheti az iroda részéről a cégek fejlesztési terveit.

A Back Office + iroda a digitális térben is otthonosan mozog és ajánlja szolgáltatásait:  a digitális átállításban segítenek, online rendezvények szervezésében adnak támogatást, mobil konferenciatechnika-bérletet, háttérszolgáltatásokat, tárgyalóbiztosítást kínálnak.

Az irodát támogató  Ginop 5.1.3.- 16 projekt célja a társadalmi célú vállalkozások dinamizálása és stabilizálása piacképes szolgáltatások és vállalkozások előállításának ösztönzése révén fenntartható üzleti modell alapján.  Ennek a projektnek a keretében valósult meg a BackOffice+ iroda, amely jelenleg nyolc munkavállalót foglalkoztat. Kiválasztásukban fontos szempont volt, hogy támogassák az álláskeresők munkaerőpiacra való visszatérését.  A július 15-én megtartott regionális sajtóeseményre   a Back Office + iroda ügyfeleként  az ÖkoTech Kft. is becsatlakozott Esztergomból online módon. Ügyvezetője, Krasznói Anna beszélt a Back Office+ irodával való együttműködés, szolgáltatásaik igénybevételének pozitív tapasztalatairól az érdeklődőknek. Együttműködési területeik az irodával a pénzügyi és adminisztratív napi munkafolyamatok átvállalását jelentik. Ezeket a Back Office + iroda munkatársai végzik el a Kft. számára. Együttműködésük jó példa arra, hogy az adminisztratív és pénzügyi folyamatok a távolból is hatékonyan és naprakészen működtethetők.

Program
2020. október 23. péntek
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)