Könyvtárlátogatók figyelmébe

2020. április 21. 14:39:47  nyomtatási kép
Kedves Vasváriak! Kedves Könyvtárlátogatók!

    Szeretnénk tudatni városunk lakóival, hogy a folyamatosan felmerülő igényeknek megfelelve, szolgáltatásaink egy részét hozzáférhetővé kívánjuk tenni az Önök számára 2020. április 21-től, a keddi és csütörtöki napokon 9-12 és 13-15 óra között, bár könyvtárunk a járványügyi helyzet miatt személyesen továbbra sem látogatható!
Az internet segítségével kölcsönözhetnek könyvtárunkból. A könyvtár e-mail címén, – vasvarkonyvtar@gmail.com - illetve a Facebook oldalán – Dr. Bendefy László Városi Könyvtár – kérhetnek könyveket, folyóiratokat stb. Telefonon is érdeklődhetnek munkaidőben a 06-94/573-006 számon. Akár konkrét műveket kérhetnek, amelyet el szeretnének olvasni, vagy ha annyit írnak, hogy olyan témájú műveket készítsünk Önöknek össze, amelyet korábban is kölcsönöztek, így is megoldható. Segítséget nyújthat Önöknek a válogatásban könyvtárunk honlapján – www.blvk.hu - elérhető adatbázisunk, melyben a kereső mezőben beírva az Önök számára kedves író nevét, vagy egy adott könyv címet, megtudhatják, hogy könyvtárunkban megtalálható-e az Önök által keresett mű. Így ez alapján pontosabb kérést adhatnak le. Ha időben megírják, visszajelezzük, hogy az Önök által kért művet szolgáltatni tudjuk e, vagy helyette mást tudunk kínálni. Az összekészített olvasnivalókat az előre leegyeztetett időpontban a könyvtár épülete előtt vehetik át.
FONTOS!!! Semmilyen, már korábban kikölcsönzött dokumentumot nem veszünk vissza!!! Ezek kölcsönzési határidejét meghosszabbítjuk, majd a járvány elmúlását követő nyitás alkalmával visszavesszük Önöktől!
Nyomtatást és fénymásolást is vállalunk online módon, vagy előre egyeztetett formában. Keressenek bennünket a fenti elérhetőségeken!
Intézményünkre nem vonatkoznak a kor szerinti járványügyi látogatási szabályok.
Kérjük, hogy mindannyiunk egészségének védelme érdekében a csomagok átvétele során maszkot és kesztyűt szíveskedjenek viselni, betartva mindemellett valamennyi hatályos járványügyi intézkedést.
Kérjük továbbá, hogy csak egészséges emberek éljenek ezzel a lehetőséggel, mert otthonukban gyógyuló és karanténban lévő személyek és családtagjaik részére ezt a szolgáltatást nem tudjuk biztosítani! Köszönjük megértésüket!
Köszönjük, hogy így is vigyázunk egymásra! Nagyon jó egészséget és jó olvasást, kellemes kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!
Program
2020. szeptember 21. hétfő
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
27
28
29
30
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)