Sikerrel lezajlott a II. Vasvári Amatőr Darts Verseny

2020. január 08. 19:15:45  nyomtatási kép

Rengeteg készülődés előzte meg a rendezvény létrejöttét

A szervezők nevében mondom: szerettük volna elérni, hogy a második alkalommal megrendezett verseny már ne kölcsönkért felszerelésből valósuljon meg, ezért vettük a bátorságot és felkerestük a vasvári cégeket, vállalkozásokat, hogy támogassák a rendezvényt. Örömmel jelentem ki, hogy sehol nem kaptunk elutasító választ. Lehet mondani: a város összefogott! Nem szeretnék itt senkit kiemelni, de meg kell jegyeznem hatalmas köszönet a Körmendi Darts Klubnak, a szervezésben és a lebonyolításban nyújtott segítségért. Köszönöm, köszönjük a helyszínt a Nagy Gáspár Művelődési Központnak.

A verseny:

10:00-kor Tóth Balázs, Vasvár város polgármestere nyitotta meg a rendezvényt köszöntő beszédével és az első három darts nyíl eldobásával. Kezdetét vették a 30 fős mezőnyből álló 6-szor 5 fős csoportmérkőzések. A játék típusa itt még 301 sima kiszálló volt 2 nyert leg-ig. A csoportból automatikusan továbbjutott az első és a második helyezett. A csoport harmadikok és a legjobb 4 csoport negyedik játszott egy mérkőzést a legjobb 16 közé jutásért, itt már 3 nyert leg-ig zajlott a verseny. Kialakult a 16 fős mezőny, itt már 4 nyert leg-ig zajlott a küzdelem. A legjobb 8 játékos között így alakult ki a küzdelem:

Takács Sándor-Németh Zsolt 0-2 , Misi Dániel-Doktorics Zoltán 0-2, Nagy Péter-Tüskés György 0-2, Gergely Gábor-Vass Péter 2-1. A játéknem itt már 501 dupla kiszálló 2 nyert leg-ig zajlott. Elődöntők: Németh Zsolt-Doktorics Zoltán 0-2, Tüskés György-Gergely Gábor 1-2.

Döntő mérkőzés 501 dupla kiszálló 3 nyert leg-ig tartott, melyet a két játékos bevonuló zenéje színesített: Doktorics Zoltán-Gergely Gábor 3-1! Ezúton is gratulálunk a győztesnek!

A döntő mérkőzések szünetében Bull-ra dobó verseny zajlott!

Díjak: I. helyezett: Doktorics Zoltán, II. helyezett: Gergely Gábor, III. helyezettek: Németh Zsolt, Tüskés György.

Bull verseny győztese: Pór Attila

Legmagasabb kiszálló: Gergely Gábor (90)

Legnagyobb dobás: Kárpáti Viktória (153)

Legjobb női versenyző: Márcis Mónika

Legmagasabb Bullos kiszálló: Sály Dávid

A helyezettek és a különdíjasok átvették díjaikat: kupa, érem, oklevél, ajándékcsomag, vásárlási utalvány (Decathlon, Dartspiac, Pizzafutárság Vasvár), Hubertus a szervezőktől, melyben közreműködött a Nagy Gáspár Művelődési Központ igazgatója Gergye Rezső.

A verseny alatt a büfét biztosította a Némo Hami Hamburgerező. Itt tudták a játékosok a nevezésnél kapott ajándék italjegyet is elfogyasztani. Szép számmal voltak jelen családtagok, szurkolók a rendezvényen.

Támogatóink: Pizzafutárság Vasvár, Nagy Gáspár Müvelődési Központ, Vasvár város önkormányzata, KDC, Pnh Kft., Miell Quality, Castrum Ferreum, Mihályfi és Társa, Piktor festékbolt, Elixir, Dr. Bendefy László városi könyvtár, Kovács Viktor, Török Richárd, Neher András, Némo Hami Hamburgerező, Roma Nemzetiségi Önkormányzat, Rábahídvégi Művelődési Ház. Köszönjük!

Köszönjük a fotókat Laki Lászlónak.

Folytatás következik, nemsokára találkozunk. Hajrá Vasvár, Hajrá Darts!

Robán Szabolcs

Főszervezők: Halmosi Tamás, Németh Zsolt, Robán Szabolcs

Program
2020. július 2. csütörtök
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Időjárás
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)