Az ország egyik legnépszerűbb humoristája Vasváron nevettet

2019. március 08. 09:43:10  nyomtatási kép
A Karinthy-gyűrűs és Múzsa-díjas Aranyosi Péter nálunk is bemutatja kirobbanó sikerű "Borsodi homályos" c. egész estés műsorát.

Aranyosi Péter (47) vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb humorista Magyarországon. Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, néhai közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések megszállottja. Vele van az erő, de érzi, nem jelent jót halottas kocsival érkezni az APEH-be. 2017-ben megkapta a humoristáknak adható legmagasabb kitűntetést, a Karinthy-gyűrűt, idén pedig a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan a miskolciak legnagyobb elismerését, a Múzsa-díjat is neki ítélte a díjat átadó alapítvány. Az alapítvány indoklása szerint Aranyosi Péter imádja szülővárosát, Miskolcot, és jó hírét viszi a városnak szerte az országban, sőt, humoristaként művészit alkot. A díj mellé egy prémium autó is járt. "Évente több tízezer kilométert vezetek. Hála istennek, nagyobb balesetem eddig nem volt, egyedül a kertkapukkal nem vagyok jóban. Biztosan azért, mert avasi gyerekként korábban nem is tudhattam, mi is az a kertkapu" - tette hozzá jól ismert stílusában humorista. Mint mondta, erre a kocsira azért igyekszik majd jobban vigyázni. 
Aranyosi Péter az országszerte, majd a televízióban is nagy sikerrel bemutatott "Négybetűs szavak" című önálló estjén felbuzdulva készítette el az új önálló estjét, a "Borsodi homályos"-t, amelyet a vasvári közönségnek is bemutat március 28-án, csütörtökön 19.00-kor a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Új produkciója a "Provinciákról" érkezett "Borsodiember" története, ahol inkább a barátok és cimborák sztorijai fognak dominálni. Homályosan, hiszen az alkohol és tudatmódosító társai alakították a történeteket. Visszatérnek a színpadra a régi jó "miskolci arcok": Ferkóék, Sityuék és természetesen Béla, akinek a kedvenc söre a rekeszes! 
Az előadás időtartama kb. 2X50 perc, 1 szünettel.
Aranyosi Péter népszerűségére jellemző, hogy a március 28-i műsorának beharangozó videóját egy hét alatt több, mint 3500 ember nézte meg a legnagyobb közösségi portálon. Jegyeket szokás szerint Kovács Ildikónál lehet venni, de a megszokottól eltérően a jegyek csak meghatározott időpontokban vehetők át a Nagy Gáspár Kulturális Központban: március 20-án (szerdán) és március 27-én (szerdán) 16.15-18.00-ig, valamint az előadás napján (ha még marad!) a helyszínen 17.30-tól! Aki biztosan szeretne magának jegyet, írjon e-mailt a commediasegyesulet@gmail.com címre! 
A humorestet szervező ComMedias Egyesület köszöni a korábbi lapszámban közölt felhívásra küldött véleményeket, javaslatokat. Az egyesületnek felajánlott segítségeket ezúton is köszönjük! Várjuk majd az adó egy százalékos felajánlásokat a ComMedias Egyesület következő adóazonosító számára: 18894116-1-18
Megígérhetjük: minél több a felajánlás, annál több nevetés, humor és vidámság lesz Vasváron!
A ComMedias Egyesület nevében szeretettel várjuk a nézőket és hálásan köszönjük a segítséget a Castrum Ferreum Kft-nek, a Nagy Gáspár Kulturális Központnak, a PNH Kft-nek, a Csörnöc Gyöngye Étteremnek, Kaczor Zsolt Mihálynak, Vasvár Város Önkormányzatának és természetesen a város humorszerető lakóinak! 

Program
2019. augusztus 22. csütörtök
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
15
16
18
19
22
23
25
26
27
28
29
30
Időjárás
13 órakor Vasváron
21.6
62 %
páratartalom
Szél:
2.8 m/s

Forrás: met.hu
Facebook

Keresés
Fotók: Laki László (címlapképek), Pogács Mónika (polgármesteri fotó)